Tijdelijk niet mogelijk lid te worden

Wij zijn enthousiast dat steeds meer mensen ons weten te vinden en lid zijn geworden van de Badmintonclub Rokkeveen. Hiermee hebben we het maximaal aantal leden bereikt. Het is daarom helaas niet mogelijk de komende maanden kennis te maken of lid te worden van de badmintonclub. Wil je later geïnformeerd worden als er weer ruimte is, vul dan het formulier Kennismaken in.

Badmintoernooi 2022

Op 17 oktober hebben we weer een clubtoernooi gehouden. Met 45 deelnemers was het een volle bak. Iedere deelnemer heeft 4 wedstrijden van 2 sets gespeeld. En dat steeds met een andere partner en met verschillende tegenstanders. Na afloop vond in de bar van de wijkvereniging de prijsuitreiking plaats aan de top 4 van zowel de heren als dames. Mede door sponsoring van Weleda  hadden we zoveel prijzen beschikbaar, dat uiteindelijke alle deelnemers via loting met een prijsje naar huis gingen. Al met al een heel geslaagd clubtoernooi 2022. De gemaakte groepsfoto en overzichtsfoto zijn op de homepage gepubliceerd.

Verenigingendag WC Rokkeveen

Op zaterdag 3 september heeft de badmintonclub meegedaan aan de verenigingendag in Winkelcentrum Rokkeveen. Bij een goed ingerichte kraam gaven we informatie over onze club aan het winkelend publiek. Een aantal belangstellenden hebben zich ingeschreven voor de kennismaking en anderen namen onze flyer mee. Op het middenplein hebben we twee keer een demonstratie gegeven en kon het publiek ook mee badmintonnen. Het is een geslaagde dag geworden.

Lustrumfeest BC Rokkeveen

In november 2021 bestond de badmintonclub Rokkeveen als zelfstandige vereniging 15 jaar. Door corona konden we de afgelopen 2 jaar niet gezamenlijk iets vieren. Gelukkig lukte dit op zaterdag 21 mei wel. In de middag volgden we met ruim 40 personen een clinic Discgolf in het van Tuyllsportpark en legden we vervolgens een parcours af van 12 holes. Aansluitend hebben we in het gebouw van de wijkvereniging Rokkeveen gedronken op dit jubileum en van een Indisch buffet genoten.  Mede door het mooie weer is het een gezellig lustrumfeest geworden.

Nieuwjaar 2022

In november 2021 bestaat BC Rokkeveen als zelfstandige badmintonclub 15 jaar. Het badmintonnen is door de lockdown nu niet mogelijk. Toch hebben we aan ons jubileum aandacht besteed, door bij de leden thuis een mooie pen met ons logo te bezorgen. Een mooie start van 2022. Later in 2022 hopen we met elkaar een jubileumfeest te kunnen vieren.

Badminton weer bijna normaal

Op donderdag 1 juli 2021 zijn nagenoeg alle beperkende maatregelen vanwege Corona opgeheven. De enige maatregel die blijft is de 1,5 meter afstand buiten het speelveld. We spelen dus weer dubbels als vanouds. Belangstellenden die graag kennis wil maken met badminton en onze club zijn weer welkom.

In de vakantie periode vanaf 22 juli tot eind augustus spelen we in Brabanderhove in de wijk Buytenwegh. Dit is een kleinere zaal met 3 badmintonvelden. Met een lagere opkomst vanwege de vakantie, kunnen de thuisblijvers ook in de zomer doorspelen.

Vanaf september spelen we weer in De Veur.

Doorstart badminton op 20 mei 2021

Nu de regering heeft besloten de maatregelen rond Corona te versoepelen, wordt het mogelijk om op 20 mei te badmintonnen. De belangrijkste beperkingen zijn dat je je vooraf moet aanmelden, er een maximum geldt van 30 spelers per tijdsblok en dat je alleen enkelspel kan spelen. Als er verdere versoepelingen worden doorgevoerd, wordt het ook weer mogelijk voor nieuwkomers om kennis te maken en lid te worden. We hopen dat dit snel weer kan.

Een dopper met logo van BC Rokkeveen

Sinds 15 december is, door strengere maatregelen rond corona, badmintonnen helemaal niet meer mogelijk. Om toch de verbondenheid van de leden vorm te geven heeft ieder lid met Kerst thuis een dopper gekregen met het logo van de badmintonclub.  En nu maar hopen dat we de fles snel kunnen gebruiken……

Aanpassingen vanwege corona

In de persconferentie op 13 oktober heeft de regering strengere maatregelen afgekondigd. Hierdoor is het nu alleen mogelijk single te spelen, zodat altijd 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Vooraf aanmelden om te spelen is verplicht. Helaas kunnen we de komende weken geen nieuwe leden verwelkomen.

Badminton weer opgestart!

Gisteren is, na de zomervakantie en de corona break, het badmintonnen hervat! Fijn om je energie weer kwijt te raken op de baan. Het corona virus maakt het noodzakelijk om buiten de baan 1,5 meter afstand te houden. Tijdens het badmintonnen hoeft dat niet.  Vanaf 10 september is het weer mogelijk voor belangstellenden om kennis te maken met onze badmintonclub. Meld je wel vooraf aan. Aanmelding.